Creëer een feedbackcultuur in je organisatie

Bruikbaar model en praktische tools
Theme
Algemeen
Type Workshop
Code 184
Date(s) 28/11/2024
Time 10:00h until 16:30h
Location Sig Gijzegem
Price € 205,00 - € 165,00 for participants
Registration deadline 28/10/2024
Duration 6,00h
Professional training
Register
Extra info

Inhoud

Feedback is in veel organisaties een heikel punt. Het is niet altijd eenvoudig om goede feedback te geven, maar ook feedback vragen en krijgen kan stroef verlopen. Tijdens deze workshop bespreken we het idee van de feedbackcultuur en hoe je die kan installeren in je organisatie. Op basis van wetenschappelijk onderzoek worden de belangrijkste ingrediënten van zo'n cultuur toegelicht. Vervolgens gaan we met die ingrediënten aan de slag en bereiden de deelnemers een 'feedbackmenu' op maat van hun organisatie.
 

Door wie?

Eveline Schollaert is professor aan de faculteit Economie en Bedrijfskunde (UGent) en doceert verschillende HRM gerelateerde vakken. Ze schreef meerdere succesvolle boeken over selectie, employer branding en feedback. Daarin tracht ze telkens de kloof tussen wetenschap en praktijk te overbruggen.

Shana Mertens is onderzoekster en assistent aan de faculteit Economie en Bedrijfskunde (UGent). In haar doctoraat formuleert ze science-based aanbevelingen voor de implementatie van feedback en een feedback cultuur in organisaties. Ze is auteur van het boek 'Beste medewerker, hoe gaat het? Feedback en evalueren: van wetenschap naar praktijk'. Je kan het boek uitlenen in de Sig-bib.
 

Voor wie?

Leidinggevenden (directies, diensthoofden, teamcoördinatoren ...)

 

Over wie?

N.v.t.
 

Praktisch

Documentatie, broodjeslunch en koffiepauzes inbegrepen.

 

Op zoek naar meer achtergrondinformatie rond leidinggeven en management? Neem een kijkje in de catalogus van de Sig-bib. Spring gerust binnen tijdens de openingsuren (elke werkdag van 9 tot 12 uur, behalve op woensdag). Uitlenen is gratis.

 
Delen via social media
Register
CONTACTEER ONS