Doe meer met je data via PowerBI

Theme
Algemeen
Type Webinar
Code 188
Date(s) 21/11/2024
Time 09:00h until 12:00h
Location Online
Price € 48,00 - € 39,00 for participants
Registration deadline 24/10/2024
Duration 3,00h
Professional training
Register
Extra info

Inhoud

PowerBI biedt heel wat mogelijkheden om meer uit je gegevens te halen. Vaak staan er heel wat gegevens in Excel-bestanden, maar waanneer we die importeren in PowerBI kunnen we de gegevens beter analyseren en overzichtelijke dashboards maken. We tonen de voordelen aan de hand van concrete werkvoorbeelden en leren de basisprincipes om zelf aan de slag te gaan met PowerBI.

Dit webinar is bedoeld voor mensen die nog niet aan de slag gegaan zijn met PowerBI. Tijdens deze sessie krijg je zicht op de mogelijkheden ervan en geven we handvaten om zelf aan de slag te gaan met het eerste basis dasboard.

In het traject 'Boost je werkplek met Microsoft tools: Sharepoint, PowerAutomate, Forms, Planner & PowerBI' bieden we naast dit webinar nog 2 andere webinars aan rond Microsoft tools voor beginners:
- donderdag 17/10/2024: Een intranet opbouwen via Sharepoint voor beginners

- vrijdag 15/11/2024: Efficiënter werken via PowerAutomate, Forms en Planner
Wie inschrijft voor het volledige traject, krijgt 10 % korting op het inschrijvingsgeld. Klik hier voor alle informatie over het volledige traject (vorming code 185).
 

Door wie?

Steven Wellekens
Directeur CAR De Hert vzw

Steven omschrijft zichzelf als een doe-het-zelver met enkele jaren ervaring in het werken met Sharepoint in de praktijk en deelt de kennis die hij opbouwde vanuit het werken met Microsoft tools in het eigen CAR. Dat zorgt voor een meer laagdrempelige benadering, die gericht is op de praktijk.
 

Voor wie?

Iedereen met interesse; geen voorkennis vereist
 

Over wie?

N.v.t.
 

Praktisch

Je volgt deze webinar via het platform Microsoft Teams. Je krijgt op 20/11 een e-mail met een link naar het webinar en wat praktische informatie. Kreeg je op 14/11 om 14 uur nog geen link via e-mail? Neem dan contact op met ons via info@sig-net.be.

Bij online vormingen vragen we om te werken met één toestel (laptop, tablet, smartphone) per deelnemer. Meerdere deelnemers per toestel is niet toegestaan.
 

Neem een kijkje in de catalogus van de Sig-bib. Spring gerust binnen tijdens de openingsuren (elke werkdag van 9 tot 12 uur, behalve op woensdag). Uitlenen is gratis.

 
Delen via social media
Register
CONTACTEER ONS