Nog niet afgeschreven: webinars over schrijven, door & voor mensen met NAH (webinar 1)

1. Waarom beginnen schrijven en hoe begin je eraan?
Thema
Hersenletsel (NAH)
Type Webinar
Code 302
Wanneer 13/11/2024
Uur 14:00u tot 15:30u
Waar Online
Prijs € 5,00 - € 5,00 voor participanten
Uiterste inschrijvingsdatum 13/11/2024
Aantal uren vorming 1,00u
Inschrijven
Extra info

Sinds enige tijd werkt Sig aan de uitbouw van een Hersenletsel-community, waar we mensen met NAH in hun kracht willen zetten en ten volle inschakelen in onze werking. Eén van de groepjes in de community organiseert een cursus rond schrijven. Graag stellen we voor: ‘Nog niet afgeschreven’, een reeks van drie online activiteiten over schrijven, gebracht door en bedoeld voor mensen met NAH.

 

Inhoud webinar 1

Waarom beginnen schrijven & hoe begin je eraan? Hoe kom je tot een beter product? Wat met de resultaten? 

Hey, heb je zin om te ontdekken hoe bevrijdend van je afschrijven kan zijn?

Leven met of zonder hersenletsel kan stresserend zijn. Ik zie vrijheid als het tegenovergestelde van stress; dus geen druk, je niet keer op keer moeten bewijzen, niet moeten omgaan met onterechte kritiek of betutteling, maar wel leren loslaten en op jezelf vertrouwen. 

Het schrijven van mijn boek, maar ook korte tekstjes waar ik overprikkeling in van me kwijt kan, een agenda en post-its als geheugensteuntjes helpen me om mijn grenzen te verleggen en tegelijkertijd te bewaken. Schrijven kan je misschien dus best in de eerste plaats voor jezelf doen.

Het zal in mijn webinar ook gaan over hoe ritme en tempo, maar ook je woordkeuzes het makkelijker kunnen maken om je boodschap te verduidelijken. Een boodschap die je persoonlijk netwerk kan bereiken of misschien wel veel meer mensen. 

Ik nodig je graag uit om samen uit te vissen of schrijven ook voor jou een hulpmiddel kan zijn.

 

Door wie?

Mieke Claes, auteur van het boek Altijd onderweg: verder met een hersenletsel

 

Voor wie?

Maximum 10 deelnemers. Uitsluitend bedoeld voor personen met NAH. Studenten en professionelen kunnen niet deelnemen aan deze activiteit.

 

ZOOM
Je kan dit webinar volgen via het platform Zoom. Na inschrijving krijg je een e-mail met een link voor het webinar. Kreeg je op 12/11/24 om 14u nog geen link via e-mail? Neem dan contact op met Geert Andries via geert.andries@sig-net.be 

 

Ook interesse voor de andere webinars van de reeks?

    

 

 

 
Delen via social media
Inschrijven
CONTACTEER ONS